Thursday, May 3, 2012

Dilemma

A hosszú hétvégén  nagyon jól haladtam a vonattal, a új oldalnak 2/3a készen van. Tiszta felüdülés volt az előző oldal rengeteg színváltása után a nagy egységes felületeket kitölteni. De most nagy dilemmába kerültem, szívem szerint, ha már ilyen lendületben vagyok, akkor befejezném ezt az oldalt, és csak akkor kezdeném az Őszikertet.

De! Tegnap megérkezett az Őszikert befejező része, és nagyon kíváncsi vagyok rá, valamint az sem elhanyagolható, hogy beneveztem a Chateleine befejező versenyre, és ott május 31 a határidő, hogy kész legyen az Őszikert is. A tavaszikert esélytelen, és ha vonatozok, az Őszikert sem biztos. Szóval hezitálok, hezitálok. Addig is 2 fotó:

In the long weekend I made a real good progress on my little train, 2/3 of the new page is ready. It was a real pleasure to fill in the big homogenous blocks after the confetti of the prevoius page. But now I am facing a big big problem. To tell you the truth I would rather finish this page till I am in the mood, and start Autumn Knotgarden only after that.

But! Yesterday the last part was published, and not only I am really curious of the final design, but I entered the Chatelaine WIP Killing Contest, where the deadline is 31 May to finish my WIPs. Spring KG is out of the question, but Autumn is feasible - but it is in a real danger if I stick to my train now. So I have a Dilemma. But till I am hesitating here you are some photos:


Train of Dreams (HAED)
Fonal/Floss: DMC
Anyag/Fabric: 18 white aida

3 comments:

Tiki said...

Wow, that's a difficult choice. But the contest sounds like good inspritation and I'm sure that after you finish the knotgarden you will have your train done in no time. Good Luck!

Mangogirl said...

gorgeous stitching :D stitch what you want to stitch :D

Jagna said...

beautiful :)