Tuesday, July 30, 2013

Indulás! Ready to go!

Készen lettem a traktorral, Andris nagyon örült. Az utolsó 2 kocsi sokkal gyorsabban ment, mint az eleje, és már jó régen itt pihen az asztalon, hogy lefotózzam és megmutassam nektek. Először párnát akartam belőle, most takarón gondolkodom, de még ki tudja mi lesz a végén belőle. Úgy érzem kezdik ellepni a gyerekszobát a hímzések, és ez kicsit sok a jóból. De a fiókba csak nem tehetem? Van valami jó ötletek mi legyen belőle? A mérete kb 20x40cm.

I have finished the tractor, all the animals joined the show, my son was really happy. The last 2 carriages went quicker than the start, I is ready for a while waiting to be photoed and to be shown to you. First I was planning to finish it as a pillow, after I was thinking about a bedcover, but now I am hesitatig. My son's room is starting to look like a needleart exhibition, and I feel it is a little too much. But I cannot put it simply away! Any ideas how to finish it? The size is cc 20x40cm

Bothy Threads: Old McDonald
Fonal/Floss: DMC + Anchor
Anyag/Fabric: lightblue Permin

4 comments:

Judit said...

Roppant bájos darab, szép hímzés! Gratulálok!

Fidike said...

Ez gyönyörű lett! Hogy mi legyen belőle? Én faliképpárti vagyok!

Preeti said...

Congrats on the finish!!:) it looks so lovely and cute!!
You can also make a bag to keep animal toys in it.

Agi said...

toy bag! Best idea! I have several framed things on the wall, but I will make a bag, where he can keep his little thingies next to his bed! thanks!!!