Thursday, October 27, 2011

Tavaszi haladás / Spring progress

Mostanában a Tavaszikerten szorgoskodom, bár jóval lassabban haladok, mint gondoltam. Rájöttem, legjobban az lassít le, amikor hasonló színárnyalatokkal kell dolgoznom, ehhez valahogy nincs kedvem. És a keretben lévő virágok háttere 4féle kék. Szóval küzdök, de haladok. El sem tudom képzelni, hogy hogyan bírják ezt akik olyan HAED képet választanak, ami mondjuk a zöld, vagy a bordó 100féle árnyalatából áll...

I've been working on Spring Knotgarden recently, althought my progresss is much slower than expected. I realised the worst is for me when I have to use several shades of the same colour, I loose my speed. And the background of the flower medallions is 4type of blue. So I am fighting. I cannot imagine how do people manage to finish a HAED using 100 shades of crimson or green...

 
Chatelaine: Spring Knotgarden
Fonal/Floss: DMC + many silks as suggested in the kit
Anyag/Fabric: Zweigart antique white 32 ct Belfast

Ja és faragtam Halloween tököt, ez eddig nem volt nagyon divat Magyarországon, de Andrisnak nagyon tetszett. Mindig szalad az ablakhoz (ugyanis kivülről kukucskál be a tök) és mutogatja, hogy töö, töö!

And I was also carving a Halloween pumpkin. It is not a custom in Hungary, but Andris really liked it. He runs to the window (the pumpkin is peeping into the flat from outside) and shows me that töö, töö (tök is pumpkin is Hungarian - another language lesson)

Happy Halloween!

5 comments:

Lonneke said...

Wow, it is gorgeous.
Yes, HEAD's can be a challenge with all those colors, but they are also very rewarding with the end result, just as your Knotgarden!

Joysze said...

SK looks great, Agi!! :D All those blues blend together so beautifully.

What a cute tök carving. :D

Barbi said...

Nagyon jol sikerult a tok! Es nagyon szepen halad a tavaszi varasod.

Kate said...

Beautiful progress!! Your pumpkin is very fun too :)

Maureen said...

Love your chatelaine - yes they can be slow going but just think how much value for money you're getting from them lol!