Saturday, September 24, 2011

Őszikert / Autumn Knotgarden

És végre igen, elkezdtem az Őszikertem hímezni! A teljes neve Autumn Knotgarden, a Chatelaine designtól való, ez is mandala lesz, és egy évszakos sorozat első darabja. A tavasz és a tél szintén itt lapul, a nyár még csak a gondolataimban. Kéthavonta kapom a hímezni való mintát, eddig 2 részt publikáltak a hatból.

Az első részt fotóztam le, itt még csak a sima keresztszemek vannak, és még nem igazán őszi. A második képen már alakul, de még sok gyöngy hiányzik róla, illetve itt belekezdtem a 2. részbe is. A harmadik egy közeli, ahol szinte az összes gyöngy fenn van, egy-két lemaradttól eltekintve.

And yes, I have started my new Chatelaine, Autumn Knotgarden. This is the first piece of the 4 seasons. Spring and frosty are already kitted, summer is only in my thoughts. The design is published bimonthly, 2 of the 6 is already uploaded.

I took the photo of the 1st part after the plain stitches, there are beads and speciality stitches to come. The second picture is still without some beads and sparklies, but a little of part 2 is already done. The third is a closeup with almost all the beads, only a very few missing.Chatelaine: Autumn Knotgarden
Fonal/Floss: DMC + many silks as suggested in the kit
Anyag/Fabric: Zweigart antique white 32 ct Belfast


1 comment:

Jo who can't think of a clever nickname said...

OOO, a new Chatelaine start! How exciting!
I love your comment on the floss - "many silks" that is an understatement to say the least, but it will look gorgeous.