Wednesday, November 2, 2011

Csomageső / It's raining packages

Mint tudjuk a postás mindig kétszer csenget, de ma nekem mindkétszer csomagot is hozott! Az egyik nagyobb meglepetés volt, mint a másik, mert alig egy hete, hogy megrendeltem az USAból néhány apróságot az 123stitchtől, és már itt is van. Egy centiméter, ami az anyagsűrűség alapján is mér, fonalsimító, és egy fonalkence. Ezeknek nem is tudom mi lehet a magyar nevük, a fonalkence állítólag a legvadabb metálfonalakat is megszelidíti ( nem tudom mit szólna Alice Cooper ha egy kicsit megkennénk az arcát, vajn neki is használna? ), a fonalsimító pedig csodaszép egyenletesre simítja ki a hímzéseket. Na majd kiderül.

As all of us know the postman always rings twice. But he (or better to say they, because this afternoon 2 different postman came) brought several packages as well. One is bigger surprise than the other, because it was only a week ago that I ordered some small items from 123stitch, US, and here they are. There is a gauge which measures the different ct fabric, some Thread Heaven and a trolley needle. I love to try all small gadgets which helps stitching (and spend money:) ). Thread Heaven is supposed to smooth even the wildes metal threads. I was wondering about applying some to Alice Cooper's face, would he be smooth as well? Trolley needle is a tool which helps railroading what I have never tried before. Well, we will see!De ami nekem a hihetetlen kategória, hogy 1, azaz EGY HETE rendeltem meg a Summer Knotgardent, úgy, hogy Magyarországon közben 4 napos hétvége volt, és már itt is van. Az eddigi tapasztalataim alapján, figyelembe véve a karácsonyi forgalmat, jövő márciusra saccoltam, a testvérei ugyanis 5 hónapig utaztak. De a Nyár itt van, azaz együtt a 4 évszak, és csak arra várnak, hogy sorra kerüljenek. Nos, most a Tavasz és az Ősz van a kezemben, a Nyárnak és a Télnek még kicsit várnia kell.

But the real surprise is from European CrossStitch. I have ordered Summer Knotgarden 1, namely ONE WEEK ago, including a 4 days holiday, and it has arrived. Based on recent experience I was expecting it for Easter, since their siblings were travelling for 5 months... But it is here in my hands, so all the 4 seasons are ready for stitching. Well, Spring and Autumn are in progress, Winter and Summer should wait a little.

1 comment:

Joysze said...

Oh... packages are always fun and Summer Knotgarden, doubly so!!!! I'm so excited for you, Agi. :D