Friday, November 18, 2011

IHSW tervek / IHSW plans

Újra itt a hónap 3. hétvégéje, és az IHSW. Eredetileg az Őszikertet akartam folytatni, de rájöttem, hogy keresztmamám névnapja majdnem itt van, úgyhogy inkább gyorsan belekezdek egy Mirabilia angyalkába, és ha ügyes leszek be is fejezem.

The 3rd weekend of the month has arrived bringing IHSW with her (or him? stitching weekend should be her!) I was planning to continue my Autumn Knotgarden, but realised in the meantime that my auntie's nameday is almost here, so I switched to a Mirabilia Cherub. If I am extremely good then I can finish, but at least I make a try.


Mirabilia: 2006 Cherub

3 comments:

Pauline said...

What a beauty!!

csaorsi said...

Azt hiszem érdemes lesz rendszeres olvasónak jelölnöm magamat! Nagyon szépeket alkotsz!

S a kérésedre válaszolva a "HAED-less, avagy óriásmintások önsegítő köre" blognál: nekem bejön cica313 oldala (mondjuk mikor én is szerettem volna jelentkezni, nekem se akart bejönni). És szerintem azért nem nagyon gépezik mostanában, mert van egy pár hónapos gyerkőce. :)
De azért megpróbálok az érdekedben szólni. Majd szólok ha lesz valami fejlemény! :)

Jo who can't think of a clever nickname said...

I love the Mirabilia Cherubs!

In English words don't have a gender so we would say "bringing IHSW with it" which is dull! I like the idea of a stitching weekend being "her" and maybe a sports weekend being "him"!